PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Qrde nie będzie mnie jeszcze wtedy we Wrocku będę dopiero 25go... Ale szykujcie się na 4umowy zlot zjebów połoodniowych w Rybniku. Na wiosnę był wypas więc teraz replay murowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Srad Maćka jest już mój diabelna maszyna :twisted: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 hej Kolego! Czy to znaczy że pojeździłeś już coś więcej??? Podoba się??? ;) maciek p.s. będę musiał zmienić prawdopodobnie nicka na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Przepraszam ze sie wciskam ale chciałam sie zapytać Kazka czy mówi mu coś nazwa "Łyso Górki" jesli tak to Cie znalazłam :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ŁOŁ ... ekhm KAZEK i co Ty na to :?: :mrgreen: :twisted: Maciek Ksywe wpisz sobie MAciek a nie suzuki bo to takie bezpłciowe Maciek to Maciek i już :!: ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Na łyso z górki to tak ale "Łyso Górki" nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 A ja bede we Wrocku na stałe (czas studiów) za ok 2 latka :flesje: Tylko problem bedzie z zostawianiem moto, bo pod oknem to strach, a tam garaz (pod mieszkaniami) kosztuje 8.500 (wykupienie miejsca) a potem co miesiac jakies 50zł za gruncik :crossy: No i super, tylko czemu tak drogo? ;) Mam nadzieje ze pośmigamy jak bede juz we Wrocku.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Też jestem z Wrocka od ponad roku także jest nas trochę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jakby co, to mam nadzieje ze kobietki beda sie chcialy spotykac? :> Moznaby robic specjalne spotkania TYLKO dla kobiet :flesje: Ale oczywiscie jezdzilybysmy na spotkania ze wszystkimi równiez. A czasami miło by było spotkać sie na ploteczki :crossy: o motorkach rzecz jasna :crossy: Jakby co to ja sie na to pisze, ale dopiero za 2 lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 No to Kazek gratulacje. A ty Maciek co teraz planujesz?? Jeden z moich kumpli kupił kilka dni temu Horneta, przejechałem się nim trochę i malo już nie glebnąłem :P , to jest dla mnie za mocne gówno.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 no to ludziska jak sie ustawaimy na motobazr..... macko zdradz co tam wymysliles moze masz ochote na zzr :P :-D eeeeeeeee :twisted: a ze tak spytam z ciekawosci Pani KAsai na czym lata?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jeszcze chyba niczym. Tylko jako plecaczek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 hawk,ja tak w kwestii formalnej :D czy ma ktoś potwierdozne wieści czy bajzel jest w sobote czy w niedziele?? No i oczywista gdzie i o której godzinie się ustawiamy??pozdro ==========GSF 600 S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skay Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Bazar jest w niedzielena terenie DCHR-S SA ul.Karmelkowa 29/41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Moznaby robic specjalne spotkania TYLKO dla kobiet Ale oczywiscie jezdzilybysmy na spotkania ze wszystkimi równiez. A czasami miło by było spotkać sie na ploteczki Ej' date=' mała - tu się odbywają spotkania tylko dla MĘŻCZYZN. A w tej części w dodatku tylko dla pełnoletnich. Na ploteczki to do cioci albo klubu dla grzecznych dziewczynek.Tu jest miejsce dla pijaków i drani. A ty Maciek co teraz planujesz?? teraz planuję pooszczędzać. dawno tego nie robiłem. a potem?BMW 540?hahahahaha. ładny wóz. i jest czym jechać, ma niezłego kopa, a na głowę nie kapie :-)hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi