Pikas Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Witam ... Mam takie pytanko do tych którzy są bardziej obeznani z motocyklami sowieckimi. Ja miałem do czynienia tylko z dnieprami dlatego wybaczcie moją niewiedze ale możecie mi zdradzić jakie róznice kryją się w budowie ram poszczególnych konstrukcji boxerów ? czy może są tak do siebie podobne i mienialne bez większych zmian mechanicznych ... Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikas Opublikowano 22 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Kurcze Co za forum... Zeby czyjeś wypociny kasować ... :roll: Nawet jeśli przeżywali kryzys to nie musieli aż tak bardzo cofać się w czasie :banghead: Dlatego jak bym mógł prosić jeszcze raz tego miłego forumowicza co już raz odpowiedział wyczerpująco na moje pytanie ... był bym bardzo wdzięczny :P Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nikt specjalnie nie kasował tych postów, tylko po próbie włamu baza danych została przywrócona z innego dnia.A więc jeszcze raz:M-72 rama z suwakowym tylnim zawieszeniem.Ural M-61, 62 podobna rama tylko suwali dłuższeUral M-63, 66 rama o ładnym "skośnym" kształcie z wahaczem, Ural M-67 rama nowego typu z wahaczem, K-750 pierwsze modele "krótka" rama ze z wahaczem. Nie wchodziły lub b. ciężko wchodziły tam skrzynie ze wstecznym.K-750 nowsze modele, K-650, Dniepr MT 9, 10, 11, 12, 16 nieco dłuższa rama niż w starych K-750, przysotosowana do skrzyni ze wstecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mam Urala M-61, rama jest prawie identyczna jak emowska, tylko suwaki są troszke dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi