dangel Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 mmm757 ja takich sppecjalnie nie kupiłem bo moim zdaniem nie spełniają swojej funkcji i brzydko wyglądają. A cena chyba jest przyzwoita bo ja swoje kupiłem za ponad 300zł, niestety zdjęcia z gmolani jeszcze nie mam. Mam problem:kapie mi olej. Niestety nie wiem jak ta część się nazywa więc, jast to miejsce nad wydechem. Chyba po odkręceniu tego można regulować zawory. Co mam zrobić? czy mogę to odkręcić? a jeśli tak to czy nie zaleje mnie olej itp. proszę o pomoc PSjakby ktoś mógłby mi przesłać serwisówkę do Virażki będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 serwisówka jest spora więc chyba nie przejdzie ale na mule spokojnie ściągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zaraz... jak od zaworów? mowisz nad wydechem to ja rozumiem ze w bloku silnika? moze poprostu sparciala ci uszczelka i wycieka z filtra oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) kaka dzieki ale jednak nie kupujemaly znowu chory a to wydatek a dopiero co nie dawno mial zapalenie pluci stwierdzilem, ze narazie obejde sie bez gmoli pozdr Edytowane 22 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 no to współczuje życz małemu powrotu do zdrowia pozdrawiamwypije jego zdrowie w weekend;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) qdlaty2004wielkie dziekinaszczescie nie jest tak zle, wczoraj tylko mial wysoka goraczkea dzis juz lepiej, moze antybiotyk zaczal dzialacsiedze z nim w domu dzis bo jutro zona bedzie siedziec jak ja chce na torun uderzyc kakatak sie zastanawiam, w sumie jak pisales, ze tylko polowe to kosztujea w tym m-mu mam trzynastke to finansowo nie bedzie tak zle tylko jak nie beda pasowac do mojego mototo czy nie bedziesz zly jak bedziesz musial wracac z tymi gmolami?? :icon_mrgreen: pozdr Edytowane 23 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 nie wiem jak określić to miejsce,jest to miejsce tuż nad wyjściem wydechu z przednigo cylindra zaraz idę do garażu to odkręcić i zobaczymytrzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 trzymamyja jade wywazyc kola od samochoduczas powoli na letnie oponki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 aaaa.. tam !!!to nie wiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Panowie ( i panie ) pomóżciehttp://moto.allegro.pl/item178344118_yamac...irago_1996.htmlco sądzicie , a może ktoś był u gościa się jutro wybieram, wizualnie gut , cena też, jeszcze przez telefon mniej wynegocjowałem , kolor hmm? noo harakterystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gościa nie znam, kolorek faktycznie czadowy, powodzenia mam nadzieję, że kupisz i będziesz zadowolony trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gościa nie znam, kolorek faktycznie czadowy, powodzenia mam nadzieję, że kupisz i będziesz zadowolony trzymam kciukiWygłąda nieżle, rura troche przypalona, ale może być ok....musisz jednak mieć kogoś znającego się na rzeczy, nich silnik osłucha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 dzięki chłopaki aha facet twierdzi że akumulator siadł i musze kupić , ten plus że można u niegoz mechaniorem kiepsko bo to dalekojutro też motobajzel w Poznaniu może też coś będzie dzięki chłopaki aha facet twierdzi że akumulator siadł i musze kupić , ten plus że można u niegoz mechaniorem kiepsko bo to dalekojutro też motobajzel w Poznaniu może też coś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 hmmmz tego co mysle to wystawia ja juz od pol rokuale moze sie myle, bo byla tez zolta za ako zaplacisz kolo 160 zeta bo w zeszlym roku tez u siebie wymienialemwiec nie daj nie naciagnacno a cena jak za ten roknaprawde przystepna, a jeszcze utargowales :biggrin: jak bedzie ok to bierz i w droge :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 coś sie temu panu w aukcji pomyliło:Moc silnika [w KM] 55Pojemność silnika 251 - 500ccm:)a kolorek wypas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi