zazu Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 A wiec zamierzam kupic jakis kask(do 330-350) i buty(do 400max)Ciekawi mei czy kask AGV GP-1 ma antifogaInteresują mnie kaski(N331-V) i buty(NB40)(niby sie rozklejaja) firmy Nitroi ogolnei szukam czegos dobrego w mniej wiecej takiej cenieDoradzcie mi bo nei mam takiej wiedzy jak wy Pozdrawiam i dziekuej za kazdą porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 a co powiecie na temat butów z www.amx.republika.pl? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bdem Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 czesc, z tego co słyszałem obsługa całkiem miła w AMX, z doręczeniem też nie ma problemu. Sam będe niebawem kupował tam buty, diadory.Szybka w gp1 niestety paruje, generalnie za te pieniadze ciezko bedzie ci kupic cos nieparujacego, chyba ze poszukasz na allegro uzywanego. ewentualnie mozesz dokupic szybke. powodzenia w zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Ja kupilem buty nitro NB 40-po miesiacu sie rozkleily,ale chlopaki z motocyklona wzieli i je skleili.Ogolnie to buty te szalu nie robia-nadal choruje na GPS Alpinestara,ale Nitro maja jedna przewage-kosztuja 1/3 ceny...Co do kasku-dzis na bajzlu w Poznaniu kupilem Shoei xr 800 nowke za 370 ,mysle ze za ta kase to nic lepszego na pewno sie nie dostanie.Nitro moze sie schowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Sidi MV B-ONEhttp://www.sidisport.com/eng/motorcycle/ar...&Art_ID=MVBONE# Ja ostatnio takie sobie sprawiłem ,zapłaciłem za nie 470 zł w Warszawie w Star Bike na Mariensztacie 8, tylko że były dwa ostatnie rozmiary (akurat jeden pasował)więc może warto dorzucić te 70 zł i coś takiego sobie sprawić, nie mogę powiedzieć o ich uzytkowaniu bo nie miałem jeszcze okazji sprawdzić ,ale wyglądają dość dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 ja mam buty nitro..ale zastrzel mnei nei wiem jaki to model... poprostu leza teraz u rodzicow i nie mam jak sprawdzic.. z tym rozklejaniem to chyba bujda..moje juz nie raz wody dostaly i sa caluskie 8) (btw. odczytaj pw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 6 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2004 bylem dzis na mariensztacie z kasa na sidi no i ku*wa jak zwykle wszystko pod gorke. Najwiekszy rozmiar 43 a ja mam 44 i z zakupu nici. co moge powiedziec - mila obsluga,duzy wybor skor no i wszytstko na zamowienie z katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi