M@łpa Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 kup łozyska dobrej firmy nie byle, lepiej dołozyc i miec spokuj na długi długi czas niz zaostrzedzic i np. co rok zmieniac.Najlepsza firma produkujaca łozyska moim zdanie to SKF sa drogie ale naprawde dobre i ze spokojem moge ci je polecic pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 13 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Małpa to możesz podac jakiś namiar?? telefon albo coś?? i gdzie to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 ja kupowałem w sklepie z czesciami do MZ, powiedziałem u co potrzebuje i koles mi je sciagna. Dowiedz sie z jakim luzem maja byc te łozyska no i oczywiscie wymiary, ale jak znajde jakas stronke na necie to dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi