tomaszewiak Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 mam takie pytanko do posiadaczy rxa i yamah dt(ma taki sam obrotomierz i licznik jak rx) czy obrotomierz po zdjeciu z polek powinien normalnie sie otwierac poniewaz musze sie dostac do jego srodka bo cos wskazowka mi przycina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 obrotomierz jest klejony, można go otworzyc, ale bądź ostrożny żeby nie połamać plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 27 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 kurde ale czym ja go mam otworzyc bo probowalem skalpelem podpilowac troszke taka czesc co juz sie otwiera a dalej to nie mam pojecia co juz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 jak sie zacął otwierac to musisz dalej delikatnie podważać i klej będzie puszczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszewiak Opublikowano 27 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 juz naprawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi