Brystel Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Sprężanie jest cieńkie bo nie mialem przsecierz filtra. Ale to chyba od czegoś innego bo cały czas zalewa świecę prubowałem juz kopać bez świecy ale i tak nic nie dało. Powiedzcie co mam zrobić nawet z 1 na pych nie chce odpalić, świeca krzesa iskry więc jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Sprężanie jest cieńkie bo nie mialem przsecierz filtraNO własnie i dlatgo cięzko jest zaplic z kopa, jeżeli zalewa swiece to ustaw mniejszy poziom paliwa na iglicy i spróbuj wtedy. A tak wogle to odpalaj zawsze bez gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brystel Opublikowano 28 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Ale ja od niedawna mam motor i sie jeszcze troche na nim nie znam ale wiem że ta iglica jest w gaźniku tak? To jak mam nastawić mniejszy poziom dopływu paliwa na tej iglicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi