cespenar Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 witam potrzebuje czesci do aprili RS 125(1998r)tłok z pierscieniami cylinder łozyska na korbowodzie macie pojecie ile to moze kosztowac?? macie moze jakis cennik lub adresy www.gdzie mozna to zamowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Zadzwon do Olka do Bielska (033)4979550 lub 602511613.Olek ma dobre ceny i ma na pewno te rzeczy ktore potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjozwiak Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja zamawiałem tłoka do apriilii AF 1 futury i kosztowało mnie to 375 zł i trzy tygodnie czekania ... tłok firmy VERTEX ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 witam potrzebuje czesci do aprili RS 125(1998r)tłok z pierscieniami cylinder łozyska na korbowodzie macie pojecie ile to moze kosztowac?? macie moze jakis cennik lub adresy www.gdzie mozna to zamowic?? Motoroma- Warszawa www.motoroma.prv.pl tam gdzies powinien byc numer. Ew. Megabet- Ząbki http://www.megabet.pl/ Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w remontowaniu 2 suwa ;) no i kupe kasy oczywiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cespenar Opublikowano 25 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 wiec tak znalazlem tlok z pierscieniami i cylinder firmy VERTEX i mam pytanie czy jest to dobra firma?? znalazlem na www.ebay.de za 360euro nowka moze ma ktos z was jakies czesci tej firmy?? VERTEX tlok tez jest firmy VERTEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi