zazu Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 A wiec szukam osoby, ktora by uswiadczyla mi PLATNA USLUGEChodzi o transport do NiemiecMiejscowosc:KASSELPoniewaz poszukalem sobie motocykla i nie mam zalatwionego transportuNajlepiej aby osoba miala jakiegos busa lub przyczepke poniewaz motor nei posiada TUV'u Jesli ktos by byl chetny lub zna kogos kto by mogl pojechac to piszcieI jakich kosztow moge sie spodziewacz gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 A wiec szukam osoby, ktora by uswiadczyla mi PLATNA USLUGEChodzi o transport do NiemiecMiejscowosc:KASSELPoniewaz poszukalem sobie motocykla i nie mam zalatwionego transportuNajlepiej aby osoba miala jakiegos busa lub przyczepke poniewaz motor nei posiada TUV'u Jesli ktos by byl chetny lub zna kogos kto by mogl pojechac to piszcieI jakich kosztow moge sie spodziewacz gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 skontaktuj sie z Michalem z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 albo z Pablem2x , czasem moze mieć wolne miejsce na lawecie... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 a nie masz jakiegoś kumpla z bryką i hakiem :?: do tego pożyczasz przyczepkę w wypożyczalni około 50-80zł za dzień + pasy do zamocowania i jazda ;) -tak będzie najtaniej i moim zdaniem jest to najlepsze wyjście a wiem to z autopsji ;) . Pozdrawiam Turek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 zgadzam sie z przedmówcą p.PIOTREM :] - znajomy sprowadzal w ten sposób z pd.Niemiec SWOJE 2oo ;) ps. wisze turek zaczynasz coraz to częściej bywac na naszym forum ;) jak miś podobał sie?? pozdro.ŚWIR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi