Juki89 Posted August 28 Share Posted August 28 Witam wszystkich Motocyklistów i Motocyklistki, mam na imię Bartek, mam 33 lata, zawsze byłem aktywnym człowiekiem z zamiłowaniem do fotografii, astrofotografii i akwarystyki, była to moja pasja którą spełniałem. Również posiadam Junaka o pojemności 125ccm, który daje Mi dużą frajdę, a raczej dawał. Od wielu lat choruję na nerki na początku było to widać jedynie na badaniach gdzie białko pojawiało się w małych ilościach w moczu. Od pewnego czasu zaczęły mi puchnąć stopy i kostki co utrudnia chodzenie a czasem i założenie butów a co za tym idzie codziennie funkcjonowanie, pojawiły się częste bóle głowy i brak sił jak i podwyższone ciśnienie tętnicze krwi. W nocy występują częste krwawienia z nosa które zaburzają mój sen. Niestety koszty leczenia przekraczają moje możliwości finansowe. Moje samopoczucie przez chorobę się pogorszyło, ze wszystkim zostałem sam i na nikogo nie mogę liczyć. Pracuję jako dostawca posiłków lecz z moimi dolegliwościami mam co raz większy problem z prowadzeniem samochodu. Proszę tylko o minimalną pomoc z czego będę bardzo wdzięczny. Każdy grosik się liczy, Jeśli ktoś nie może pomóc niech chociaż udostępniania zrzutkę z czego będę wdzięczny. https://zrzutka.pl/8hhgd7 Przez ten czas dużo osób mi pomogło przez co bardzo, ale to bardzo dziekuję. Mam nadzieję, że wkońcu wrócę do zdrowia i bedę wreszcie mógł spełniać swoje marzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 1 Author Share Posted September 1 Proszę o udostępnienie mojego posta będę bardzo wdzięczny. Aktualnie napuchnięte nogi utrudniają mi funkcjonowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 5 Author Share Posted September 5 Jeszcze raz dziękuję wam za pomoc i wsparcie w leczeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 8 Author Share Posted September 8 Drodzy motocykliści proszę udostępnijcie moją zrzutke dalej, jeśli nie wyleczę nerek w porę to przestaną pracować i potrzebne będą dializy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 9 Author Share Posted September 9 Przepraszam za ten okropny spam, ale sytuację mam nieciekawą. Może jeśli zrzutka trafi w większą liczbę odbiorców to więcej osób będzie w stanie pomóc. Proszę udostępnijcie link dalej a będę bardzo wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 24 Author Share Posted September 24 Proszę was ponownie o pomoc i wsparcie , każda pomoc się liczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 26 Author Share Posted September 26 Dziękuję wam wszystkim za wsparcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted September 27 Author Share Posted September 27 Proszę jeśli możecie o przesłanie dalej linku zbiórki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juki89 Posted October 2 Author Share Posted October 2 Dziękuję za pomoc i wsparcie wszystkim, dużo to dla mnie znaczy. Drodzy użytkownicy forum, jeszcze raz zwracam się do was z prośbą o wsparcie w leczeniu. Jeśli możecie pomóc to proszę was o to nawet jeśli pomoc polega na przesłaniu mojej zrzutki dalej. Wierzę w moc tego forum i mam nadzieję, że dobro wróci do was liczy się każda pomoc i każdy grosz. Przepraszam was za ten spam. Pozdrawiam wszystkich Bartosz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted October 15 Share Posted October 15 Hej, przeniosłem Temat do tego Działu bo po to on jest na tym Forum. p.s. Mała uwaga, proszę nie wysyłaj do Forumowiczów, za pomocą wiadomości prywatnych, prośby o pomoc, sądze że temat tu wystarczy. Pozdrawiam i Zdrowia życzę. Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts