Juki89 Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Witam wszystkich Motocyklistów i Motocyklistki, mam na imię Bartek, mam 33 lata, zawsze byłem aktywnym człowiekiem z zamiłowaniem do fotografii, astrofotografii i akwarystyki, była to moja pasja którą spełniałem. Również posiadam Junaka o pojemności 125ccm, który daje Mi dużą frajdę, a raczej dawał. Od wielu lat choruję na nerki na początku było to widać jedynie na badaniach gdzie białko pojawiało się w małych ilościach w moczu. Od pewnego czasu zaczęły mi puchnąć stopy i kostki co utrudnia chodzenie a czasem i założenie butów a co za tym idzie codziennie funkcjonowanie, pojawiły się częste bóle głowy i brak sił jak i podwyższone ciśnienie tętnicze krwi. W nocy występują częste krwawienia z nosa które zaburzają mój sen. Niestety koszty leczenia przekraczają moje możliwości finansowe. Moje samopoczucie przez chorobę się pogorszyło, ze wszystkim zostałem sam i na nikogo nie mogę liczyć. Pracuję jako dostawca posiłków lecz z moimi dolegliwościami mam co raz większy problem z prowadzeniem samochodu. Proszę tylko o minimalną pomoc z czego będę bardzo wdzięczny. Każdy grosik się liczy, Jeśli ktoś nie może pomóc niech chociaż udostępniania zrzutkę z czego będę wdzięczny. https://zrzutka.pl/8hhgd7 Przez ten czas dużo osób mi pomogło przez co bardzo, ale to bardzo dziekuję. Mam nadzieję, że wkońcu wrócę do zdrowia i bedę wreszcie mógł spełniać swoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 1 Września Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września Proszę o udostępnienie mojego posta będę bardzo wdzięczny. Aktualnie napuchnięte nogi utrudniają mi funkcjonowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 5 Września Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września Jeszcze raz dziękuję wam za pomoc i wsparcie w leczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września Drodzy motocykliści proszę udostępnijcie moją zrzutke dalej, jeśli nie wyleczę nerek w porę to przestaną pracować i potrzebne będą dializy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 9 Września Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września Przepraszam za ten okropny spam, ale sytuację mam nieciekawą. Może jeśli zrzutka trafi w większą liczbę odbiorców to więcej osób będzie w stanie pomóc. Proszę udostępnijcie link dalej a będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 24 Września Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września Proszę was ponownie o pomoc i wsparcie , każda pomoc się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Dziękuję wam wszystkim za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 27 Września Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września Proszę jeśli możecie o przesłanie dalej linku zbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juki89 Opublikowano 2 Października Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października Dziękuję za pomoc i wsparcie wszystkim, dużo to dla mnie znaczy. Drodzy użytkownicy forum, jeszcze raz zwracam się do was z prośbą o wsparcie w leczeniu. Jeśli możecie pomóc to proszę was o to nawet jeśli pomoc polega na przesłaniu mojej zrzutki dalej. Wierzę w moc tego forum i mam nadzieję, że dobro wróci do was liczy się każda pomoc i każdy grosz. Przepraszam was za ten spam. Pozdrawiam wszystkich Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Hej, przeniosłem Temat do tego Działu bo po to on jest na tym Forum. p.s. Mała uwaga, proszę nie wysyłaj do Forumowiczów, za pomocą wiadomości prywatnych, prośby o pomoc, sądze że temat tu wystarczy. Pozdrawiam i Zdrowia życzę. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi