motur_2017 Posted April 29 Share Posted April 29 Cześć, mój motocykl to Yamaha MT 07 2017r - wersja z abs. Mam oryginalny wydech do tego moto, ale chcę zmienić aby osiągnąć lepszy dźwięk ( będzie odblokowany na pełną moc, aktualnie ma 35KM) także priorytetem jest dźwięk, jak dojdzie kilka KM wiecej to tez wiadomo, że super. Pytanie brzmi: co kupić/ co zrobić? niektórzy mówią, żeby naciąć oryginalny wydech ale obawiam się że nie uzyskam oczekiwanego efektu, dodatkowo wizualnie lepszy tłumnik to dobra opcja do wyglądu motocykla ;D czy wymienić cały układ wydechowy czy tylko skupić się na tłumniku? Jeżeli jak to jaki polecacie? cena 1000zl +- ( może być używka, jeżeli nowy w podobnej kwocie warty uwagi tez będzie dobrze) Wiadomo że zależy mi żeby zrobić to w miarę normalnej cenie, bo nie sztuka wyłożyć 4 klocki na nowy wydech z akra. Liczę na dobre rady 😄 Dzięki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts