Bartekk Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam Mam niemały dla mnie problem nadeszła zima wiec postanowiłem sie zabrac za malowanie Janka powli go rozkręcałem i nadeszła pora wyjac silnik ale nie chce za cholere wyleść z ramy zastanawiam sie nad zdjęciem cylindra ale może macie jakieś sposoby jak to zrobić ebz zdejmowania głowicy. Ps. Szpilki które go tryzmają odkręciłem i wyjołem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mc_veat Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Ogolnie to wszystko jest w serwisowce.Przede wszystkim odkrec dzwignie zmiany biegow, podnies silnik za cylinder (chwyc tam gdzie masz kanal wydechow), chwyc za dzwignie rozrusznika i w yciagnij w swoja strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Najlepiej to jeszcze odkręcić iskrownik wtedy owiele łatwiej wyjąć silnik. Bez zbędnego obdzierania lakieru na ramie no i podstawa to zdjąć wszystkie linki co idą do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 zadne odkrecanie iskrownika silnik musi wyjsc tylko musisz zdjac oczywiscie bak a reszta wychodzi musisz podniesc przednia czesc max do gory(tam gdzie jest iskrownik) i lekko pod kontem wysunac go z ramy w swoim kierunku! Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Niedawno było jak włozyc. Bardzo duzo tam sie opisalismy, wystarczy poszukac przeczytac i zastosowac w odwrotnej kolejnosci. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi