miklass Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 cze chłopai mam problem. Chodzi o shl m04, konkretnie o koła. Prosze napiszcie mi jakie są dokładnie. Czy są takie same?? Czy może przód jest więszkszy o cal?? Kupiłem złom i były dwa koła i są inne. Potem kupiłem szprychy, jedno koło złożyło sie super a drugie nie da rady poprostu za długie szprychy. Prosze o konkretne informacje ps. czekam i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 SHL to chyba mechanika 2T?a moze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Wymiary kół w SHLce były takie same, bodajże 19' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi