kubryn Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 A niby dlaczego?Mam znajomego ktory klei mi plastiki wlasnie zywica wzmocniona siatka.Robi to bardzo dobrze,moze dlatego ze pracuje przy produkcji szybowcow.Mi nigdy po jego klejeniu nic nie popekalo a jak kiedys sprzet mi sie przewrocil na tak naprawiona owiewke to pekla ale w miejscu nie klejonym a miejsca klejone byly nie ruszone.Wiec nie ma co z gory przekreslac klejenia zywica.zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Alex mógłbyś łaskawie nie odświeżać tematów sprzed 2 lat??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Alex mógłbyś łaskawie nie odświeżać tematów sprzed 2 lat??????????????????? He he he he he he he he OK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi