Skocz do zawartości

Ludzie z Rzeszowa lub okolicy - prosba od Bronxa o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , znalazlem moto w rzeszowie , no ale jak wiadomo jestem z gliwic i troszke mi tam daleko , mam wielka prosbe czy ktos kto mieszka w okolicy moglby zadzwonic do gosci umowic sie z nim i obejzec jak to moto wyglada, jest po slizgu , mi chodzi szczegulnie o to czy rama jest ok , i czy silnik pyka prawidlowo , poniewaz musialbym na niej wrucic do domutjj ok 310 km

motorek to honda cbr 1000f , rok 91

Motocykl technicznie jest w stanie idealnym lecz wizualnie uszkodzony: pęknięta czacha, brak lusterek, brak szyby, brak wypełnienia, zegarów, klosze przednich kierunków do wymiany, poza tym oba boki do poszpachlowania (łącznie z wydechami) i do pomalowania

nr tel do goscia 606 699 305

MOże Bols2 , on jest z rzeszowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps. ale musisz uważac zeby nie wyjął silnika i nie wstawił do swojej Yamaszki

Czekam na posta typu : jak wstawic silnik z cbr 1000 do yamachy rd 50 :mrgreen:

JA bym mógł podjechac te 70 km ale mam przej**any tydzień , pozatym nie jestem zadnym specem od sprawdzania takich moto.

Witam

Ja jestem z Rzeszowa kiedyś jakiemuś forumowiczowi sprawdzałem moto tzn popykałem pare fotek cyfrówka a potem mu podesłałem.Ale niestety za bardzo na takich moto sie nieznam ani dookoła jakiegos lepszego speca od takich maszyn nie ma :?

Ps. ale musisz uważac zeby nie wyjął silnika i nie wstawił do swojej Yamaszki

Czekam na posta typu : jak wstawic silnik z cbr 1000 do yamachy rd 50

:evil2: Bez komentarza :evil2:

Witam

Ja jestem z Rzeszowa kiedyś jakiemuś forumowiczowi sprawdzałem moto tzn popykałem pare fotek cyfrówka a potem mu podesłałem.Ale niestety za bardzo na takich moto sie nieznam ani dookoła jakiegos lepszego speca od takich maszyn nie ma

Bylbym Ci bardzo wdzieczny jakbys chociaz posluchal jak silnik pracuje , czy rama jest prosta - tylko tyle ;)

A jak bym po nia jechal to sie odwdziecze,thx

Zależy ci jakos szczególnie na czasie czy raczej nie :?: Dzisiaj do mnie wpadł by kumpel który ma troszke wieksze pojecie o motorkach tego typu .Wiec na tygodniu mógł bym sie z gosciem umówić ,ale wolał bym gdzieś tak do godziny raczej 15-00 .Gdzieś najlepiej np pod leclerkiem albo tesco .