enduroguy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Aha i napraw suwmiarke :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Raczej z wejsciem do cylindra sie nie chce bawic bo to juz wyzsza szkola jazdy chyba (Trzeba przetoczyc tak?? ) ... A krociec jest dobry bo jest na 20mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 i jaki efekt po wypruciu tlumika?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Dzis napisalem ze na 99% tlumik bedzie jutro takze jutro powinienem latac :) (Jak znajde uszczelke pod wydech :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strzalek--> Dzieki za wszystko :P.... Ts-ka mi tak furzy ze nie moge. Jezdzilem 2 dni temu na Dt125 (1996) i osiagi sa naprawde poronywalne 8) . Jesli chodzi o dzwiek- poezja (chodzi jak YZ125 kumpla) . Po przejazdzce stwierdzilem ze chyba poczekam ze 125cc :P . Naprawde polecam wszystkim wybebeszenie dyfuzora. Oddalem do warsztatu. KOles zrobil wszystko diaxem i pieknie zaspawal (wyglada jak orginal). Aha pomalowal mi odrazu tlumik. Dalem 30zl :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszO Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 No to spoko, że ci ts wymiata jak trza. :P Ja wczoraj przepaliłem wydech :P [jeden mechanik zażyczył sobie 40zł 8O , więc podziękowałem i pojechałem do nastepnego i zrobił to za darmo :P , róznice też widać ! zero dławienia, można go tak przeciągać ze ho ho. Tylko spodziewałem sie lepszego efektu jeśli chodzi o dzwięk, bo chodzi jak chodził... najlepsze bylo jak odpalilem go bez układu :P , to mi się podobało, normalnie idealnie, ale odrazu zgasiłem.Teraz mam wyczyszczony tłumiczek i jeżdze bez dławika w końcówce wydechu , szkodzi to czemuś ?? wiem że żródło wydalanych spalin jest wieksze bo nie leci tą rureczką tylko przez całą końcówke, i moto chodzi głośniej[ bardziej basowo ] , ale czy coś pozatym się dzieje ? motor to dt 80lc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mysle ze jedyna wada tego moze byc naprawde malutenki wzrost spalania a tak to Detka powinna Ci lepiej latac. Podam przyklad. Kolega jak zalozy koncowke tlumika w Ts wkreca sie do 8000 obr/min, natomiast jak wywali ja w cholere jest to juz 11000 obr/min :D takze roznica spora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi