Spec Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Mieszkam z Policach koło Szczecina a motorower jest w Toruniu jak najłatwiej go przetransportować i oczywiscie najtaniej ? Czy istnieje transport pociągiem ? czy jest on drogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Najłatwiej dzwonisz do firmy przewozowej z tamtego miasta i Ci przywożą motocykl, jednak cena robi swoje. Inny sposób wsiadacie do auta z przyczepka i go zabieracie na nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 prosisz sprzedajacacego zeby wyslalm ci np dhlem ja za przeslanie mojej crki z krosna do raszkowa (okolo 450km) nie zaplacilem bo placil sprzedajacy :) i wyszlo go to jakies 150 zl a moto byl wyslany we wtorek do poludnia i w srode do poludnia juz byl u mnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 A w jakim byl stanie ??Znajaz zycie kazdy na magazynie siedizal se na motorze i niewiadomo co na nim robili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi