kamil.wwo Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 pilnie kupię kierownicę, oraz podnóżek kierowcy do chartaJak by ktoś miał to proszę o kontaktPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 naprawdę nikt nic nie ma??BARDZO PILNEalbo chociaz link do jakiegoś sklepu gdzie te części można by dostaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Przeciez kiere mozesz wzioc od czegokolwiek, byle tylko pasowala grubosc (ja mam od roweru i jezdzi sie fejniej niz na orginalnej, bo jest nizsza), a podnuzek jak pokombinujesz to mysle ze tez zrobisz z jakies rury czy innego zelastwa (chocby tymczasowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 tylko że ja bym wolał oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi