Siwy_ Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 mam kurtke z AMX'a,kolorowa(czerwono-czarno z bialym paskiem bez jakichs tandetnych napisów w stylu ''nokia'' czy inne)ogólnie poleam,jeszcze asfaltu nie zasmakowała ale fajna kurteczka,nic sie nie pruje.ogolnie jest fajna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2004 zdania sa podzielone :/ , wiec w sumie nie wiadomo; chyba jednak zdecyduje sie na RST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 za chwile wlasnie jade przymierzyc kombinezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 byłem i widziałem - nic specjalnego; jak ktos nie ma szans na uzbieranie wiekszej sumki to niech kupi; widac golym okiem ze to jednak troche tanie jest; koles niezle kity wciska: np. widzialem na piersi ochraniacz, ktory byl po prostu zaszyta miekka gabka pod skora, a karbonowe dodatki to zwykla folia; garb w jednym z kombinezonow tez mieciutki; ogolnie uzbieram wiecej kasy i kupie cos markowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 A jaki ogladales ?? AMX ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 byłem i widziałem - nic specjalnego; jak ktos nie ma szans na uzbieranie wiekszej sumki to niech kupi; widac golym okiem ze to jednak troche tanie jest; koles niezle kity wciska: np. widzialem na piersi ochraniacz, ktory byl po prostu zaszyta miekka gabka pod skora, a karbonowe dodatki to zwykla folia; garb w jednym z kombinezonow tez mieciutki; ogolnie uzbieram wiecej kasy i kupie cos markowego No właśnie to mówilem, potwierdzają się moje wcześniejsze spostrzeżenia, kup:A. Dainese,B. Alpinestars,c. ew. Spike. BTW A na avatarze widać pożądną kurteczkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 to kurteczka alka dubelskiego u niego w domu w czasach jak jeszce dragstarem jeździłem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zastanawiam sie nad kurtka AMX ale i UTIKA tez mi sie podoba moze zabierzecie glos w tym temacie . Zapraszam do dyskusji http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...4927&highlight= Czesc Yogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi