Macio.S Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 Ja na tym forum bylem kedyś zalogowany a z 6 miesięcy temu i w tedy kupiłem 60ccm ja docierałem ją 200km obecną prędkość którą osiągnołem (Sprawdzane z tatą 8) ) 75 km/h a w dwie osoby 70 więc moze źle założyliście zestaw. Niestety pękły mi teraz pierścienie i tylko leci 60 :evil2: . Jeśli potrzebujecie porady lub pomocy z tym cylindrem lub waszymi sprzętami to piszcie. Pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 nic nie kumam choc bardzo sie staram zrozumiec co napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio.S Opublikowano 31 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 no wiesz jest taki temat na koncu o cylindrze do jawki 60 ccmi jakiś gość napisał że leci mu 60 i nie czuje różnicy wiec ja nie nażekam bo czuje ogromną różnicę bo kiedyś na 2 biegu mogłem mażyc o zmieleniu guma na asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2004 TEMAT BLOKUJE, A TY DOSTAJESZ OSTRZEZENIE !JUZ PO RAZ 2 CZY 3 ZAKLADASZ NIKOMU NIE POTRZEBNY, ba nawet przez nikogo nie zrozumiany topic, o tym samym.Wysylalem ci juz upomnienie na PW ... teraz sie doigrales. bo kiedyś na 2 biegu mogłem mażyc o zmieleniu guma na asfalcie.I nadal marzysz ..... :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi