Cedzyn Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Hej, słyszał ktoś z Was o firmie „Robertozon”? Podobno przerabiają odzież(za mała wydłużają, za duża skracają, za szeroka zwężają itd) Efekt finalny podobny do uszycia sprzętu na miarę. Macie jakieś doświadczenie z tą firmą ? Osobiście mam problem z doborem sprzętu ponieważ jestem niewymiarowy. Długi(211) i dość szczupły. Mierzyłem kilkanaście kurtek i spodni tekstylnych i klapa, więc szukam alternatywy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Jak Cię zaniesie w okolice Warszawy to polecam. Sam przerobiłem 2 pary spodni i kurtkę, bo mam podobny problem, wysoki i szczupły. http://madis-sport.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi