Chartman Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Mam problem, mianowicie silnik stoi mi całkiem krzywo, jest przechylony w prawo, mimo wymiany tulejek plastikowych na mocowaniach jest dalej krzywo. Rama jest prosta.Mocowania na oko są proste, ma ktoś jakiś pomysł, co z tym zrobić albo miał w swojej MZ podobny problem? Jak to naprawić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-yo Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 siema ja tez mam mz 150 i raczej w mz orginalnie sa silniki przehylone pod malym kontem niewiem dokladnie czy ma to jakis zwiazek z moca czy cos innnego ale lekkie przehylenie silnika to normalne Cytuj 2X MZ ETZ 150 `89 , DERBI GPR 50 NUDE `05 ,HM CRM 50 `11.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Hehe - na oko to chłop w szpitalu umarł :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Jest to normalne w etztkach ja takiego problemu nie mam ale poszukaj na forum bo bylo o tym dokladnie 2 miechy temu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi