Gość Wojciech944 Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 jestem tu nowy i jeszce nie mam swoich 2 kółek :ehz: i mam zamiar kupna czegos. poleccie coś dobrego do 1000 zeta (myslałem o charcie/simsonie) lub jesli macie cos na sprzedarz to piszcie ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Maja rada - Kup Charta :mrgreen: . Do 1000 zl nie kupisz simsona, chyba ze do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 Witam No za 1000 zł to już pożądnego charta kupisz w dobrym stanie. Co do simsona to tak jak Hyzio napisał Do 1000 zl nie kupisz simsona, chyba ze do remontu Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 A ja proponuje lekture: SZUKAJ Taki przycisk na gorze 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi