staszejk Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Witam mam dziwny problem z moim Suzuki GSR 600 z 2006 roku po zimie postanowiłem go wkoncu odpalić i zauważyłem dziwną jego prace otóż przy dodawaniu gazu jak już wkręci się do 8k to potem jak schodzi z obrotów to w zakresie 6 tys obrotów w dół strasznie wolno schodzi jakby lekko byla podniesiona przepustnica? czy cos w Podobie zauważyłem ze robi tak na ciepłym silniku, a kiedy jak jest jeszcze zimny tego problemu w ogóle nie ma, wymieniłem świece, filtr powietrza dalej to samo, linka gazu naciągnięta nigdzie nie wadzi ładnie odbija również przyglądałem jak przepustnice i również nie widać by się nie domykały przez zimę jedynie co robiłem to zmieniałem napęd więc w czym tkwi tu problem? IMG_4490.MOV Edytowane 24 Kwietnia przez staszejk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Tu się nic złego nie dzieje, schodzi z obrotów normalnie. Chyba że gdzieś ciągnie lewe powietrze, ale opierając się na przedstawionym filmie, nic takiego nie można stwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi