Corbi95 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Witam, za miesiąc/dwa planuje zakup maxi skutera. Wzrost 190cm. Planowałem jakiś czas temu coś świeższego i zastanawiałem się nad Kymco 400, ale jednak budżet mi na to nie pozwoli, a chciałbym mieć coś na dojazdy do pracy, śmiganie po okolicy i może gdzieś dalej. Aktualnie patrzę na peugeoty, niestety na polskich górach opinii o nich bardzo mało. Ceny przystępne bo do 7tys się coś powinno znaleźć. Wiek już swój mają te skuterki, ale mam nadzieję, że pośmiga mimo wszystko. Co o nim sądzicie? Jakie są opinie? Jak to wgl jeździ, czy nie jest totalnym mułem. Cokolwiek ktokolwiek wie, proszę o opinie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Sam nie mialem peugeota i nikogo nie znam co by tym pomykal to tez nic nie moge powiedziec.Sam jestem na etapie przesiadki na taki maxi skuter.Ja mysle nad kymco downtown 350i,burgmann 400,kawasaki j 300,piaggio X10 500 no i moze kymco ak 550. Ps.Jestem tego samego wzrostu. Edytowane 5 Kwietnia przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi