danielxj600 Posted March 6 Share Posted March 6 Ostrzegam przed kupnem motocykla jak w temacie. Sprzedający twierdzi że motocykl w pełni sprawny. Nie ma mowy o jeździe próbnej bo za duża moc jak twierdzi, i to jeszcze do zrozumienia. Kręci nosem żeby nawet przewieźć mnie jako pasażera. Po oględzinach motocykl prezentuje się nawet ok. Cena to 6 tys. zł, więc nie ma co się spodziewać rarytasu. Hamulce, napęd, opony, zawieszenie przód, tył sztywne bez wycieków. Oglądam, motocykl pracuje. Naraz temperatura skacze na 100 stopni. Zaglądam do zbiorniczka - pusto. Sprzedający twierdzi że tak ma być, a płyn zaraz się podniesie 🙂 . I faktycznie podnosi się. Ale wesoło bulgocząc i niosąc ze sobą piankę. Tłustą piankę. W zbiorniczku zapach benzyny. Sprzedający na to " ojojoj, ja nie wiedziałem, przepraszam. Motocykl oglądałem w niedzielę. Ogłoszenie nadal wisi bez zmian na olx (środa). Napisałem wczoraj z innego konta w jakim stanie? "Wszystko ok, można wracać na kołach"- odpisał. Link https://www.olx.pl/d/oferta/yamaha-yzf1000r-thunderace-CID5-IDUlWHc.html Stracone 600 zł na wycieczkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fateofangel Posted April 17 Share Posted April 17 dzieki a gdzie tam sprawdzic temperature cieczy? Quote Baggy Natural Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts