menka955 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Hej. Mógłby ktoś pomóc mi z wycena motoru. Chciałabym sprzedać ale nie wiem za ile wystawić ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Moze jakis opis, zdjecie, troszke info?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menka955 Opublikowano 16 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Honda super 100. Rok produkcji 2000. Stan bardzo dobry. Pierwszy właściciel Edytowane 16 Lutego przez menka955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Myślę że od 1500zl do 5000zl. To już niemal zabytek, do tego zupełnie niepopularny na naszym rynku. Jak dużo oleju bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menka955 Opublikowano 16 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Dokładnie nie wiem. Mało jeżdżony i ciężko mi stwierdzić.ojciec mówił,że mało ale nie znam się na tym Edytowane 16 Lutego przez menka955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi