Patrykos987 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Witam zgubiłem przed zimą pasek mocujący akumulator w sradzie i nie mogę znaleść na necie dedykowanego a nie wiem jakiej był długości by chociaż jakiś zamiennik dorwać widziałem na ebay ale przesyłka przewyższa 2x cene paska 😄 orientuje się ktoś jaki ma wymiar w długości? ew. jak ktoś ma SRADa i wyjęte aku mógłby zmierzyć długość? 🙂 Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Wyrocznia Google wie wszystko. Podobno Cytat. Długość w stanie rozluźnionym ok. 14cm, szerokość ok. 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos987 Opublikowano 9 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego dziękuje bardzo Taurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos987 Opublikowano 14 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) A jeszcze pytanie bo nie chce zakladać nowego tematu i śmiecić na forum taka blaszka mocująca tutaj plastik jak na zdjęciu jaka to bedzie? mierzyłem kupiłem jakieś m6 rozmiar gwintu pasuje ale niestety są za małe i za ciasne może ktoś sie orientuje? Edytowane 14 Lutego przez Patrykos987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi