Gość Magnetic Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Mam (co prawda w drodze do Polski ale juz jest moja) Aprilie RS(chyba albo AF, widzialem tylko zdjecia)125, wiem ze motocykle te wydają nieciekawy dzwiek z tlumika, i mam pytanie czy da cos zalozenie wydechu od motocykla o wieszkej pojemnosci np. hondy cbr 600, chodzi mi glownie o dzwiek, a moc?Co jeszcze można stunigować (chodzi o silnik) przy takim motcyklu (planuj kupic jeszcze filtr stozkowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Nie zakładaj wydechu do dużego bo po pierwsze strasznie lipnie to wygląda pozatym pierdzenie to w 2 suwie norma... filtr trochę zmieni dzwięk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Mam (co prawda w drodze do Polski ale juz jest moja) Aprilie RS(chyba albo AF, widzialem tylko zdjecia)125, wiem ze motocykle te wydają nieciekawy dzwiek z tlumika, i mam pytanie czy da cos zalozenie wydechu od motocykla o wieszkej pojemnosci np. hondy cbr 600, chodzi mi glownie o dzwiek, a moc?Co jeszcze można stunigować (chodzi o silnik) przy takim motcyklu (planuj kupic jeszcze filtr stozkowy) tak zmieni ci ten tlumik, a mianowicie bedzie jeszcze paskudniej pierdzial i glosniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Kup cylinder polini 160 ccm i wydech arrow. W fitr stożkowy raczej bym si enie bawił bo dużo nie daje a sa kłopoty z regulacją gaźnika. wydech i wiekszy cylinder da troche grupszy ( bardziej basowy) dzwięk a do tego 8 KM wiecej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 no tak fajnei by to bylo Kit 160 cm POLINNI 2 tysKompletny wydech Arrow 2 tys Suma 4 tys :PChyba sie troche nie oplaca to lepiej juz kupic jakas starsza 600 :buttrock: A podobno mozna zalozyc tlumnik od 4T tylko musisz wypruc oba tlumniki z 2t i 4t i z tlumnika Aprili wyciagnac komore rozprezajaca (chyba) i wstawic do 4T i wtedy wyglad stanie sie masywniejszy, moc zachowa i zwiekszy sie troszeczke dzwiekNa cuda nie liczp.sPrzy APrili lub Hondzie NSR prawdziwa moc i dzwiek zaczyna sie od 6-7 tys obrotow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 komora rozprężna a tłumik to 2 inne rzeczy. Co do zestawów ponilniego to mozna kupić tanio używki na ebay tak samo jest z wydechami arrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magnetic Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 mozesz podac jakies przekladowe aukcje na tym ebayu bo ja szukalem i nic nie moge znalezc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVWTez tuningowa czesc polini do RS http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVWa Cylndra narazie nie znalazłem ale czsem ich kilka jest tylko trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 28 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt..._PcY_BIN_Stores Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 30 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 Nie wiecie gdzie można w polsce kupić cylinder poliniego 160 używkę? bo na ebayu wolę nie ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi