Dimkazasanie Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Może i tytuł brzmi dość kontrowersyjnie ale tak, zastanawiam się czy inny wydech doda mocy chodzi mi o https://elektroboss.erli.pl/produkt/najmocniejszy-silnik-do-kosy-spalinowej-demon-nac,141897565?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19979326040&gclid=CjwKCAjwvrOpBhBdEiwAR58-3MwK8TylVaSeH-aUnA_odKV6Dw4Tx84xClfeHFXCXcLyB18Pso_i0BoCKbEQAvD_BwE, mam zamiar ten silnik założyć do rowera co prawie już zrobiłem, tylko pytanie czy wydech dedykowany motocykli da coś bo ten seryjny wygląda śmiesznie? A jeśli tak to jaki i czy się w ogóle opłaca z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Prawie już zrobiłeś? To na jakim etapie jest ta modyfikacja? Pokażesz zdjęcia? Czy zakładasz nowy silnik, czy wykorzystasz zdemontowany że starej kosy? Rozumiem że uważasz że w całej modyfikacji najśmieszniej będzie wyglądał ten mały, oryginalny tłumik? Martwi Cię to że poza hałasem tłumi też mocno moc tego silnika? Jaka moc będzie wystarczająca? Jeśli tak to zdecydowanie opłaca się go wymienić na coś bardziej rasowego. A nie myślałeś, że skoro 5KM w rowerze to za mało, to może warto poszukać nieco mocniejszego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi