błysk Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam pany jestem laikiem w tej dziedzinie mówię od razu, jestem w trakcie kursu na prawo jazdy kat a co prawda od 20 lat jeżdżę ciężarówkom to nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu ale zawsze było to moje skryte marzenie, mam 47 lat,180cm wzrostu 95 kl wagi , myślę o takim motocyklu żeby pasował do mnie, chodzi mi o to że bym nie wyglądał na nim komicznie 😁 Czy honda shadow 750 do kwoty 30000 zł rocznik pez znaczenia byłby odpowiednim motocyklem?. podobno motocykl jest mało awaryjny? i o taki mi chodzi by na nim jeździć a nie spędzać czas u mechaników, napiszcie jaki rocznik wybrać, oczywiście chciałbym żeby był na wale . Chyba że po lecicie mi co całkiem innego to też wezmę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 No ale z czym masz problem? Jak Ci się podoba to kupuj. W kwocie którą podałeś to na olx obecnie są 4 takie Hondy z roczników od 2007 do 2014 i wszystkie z napędem na wał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi