piotrex26 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) Witam, Jestem świeżym posiadaczem Fat Boba i nie do końca ogarniam co dzieje sie na liczniku. Proszę doświadczone osoby o pomoc co oznacza paląca się pojedyncza lampeczka zaznaczona na zdjęciu ( zapala się podczas uruchomienia ale podczas jazdy czasami również świeci) oraz co na wyświetlaczu oznacza R 20 ? Z góry dziękuję za wszelkie info. Edytowane 6 Lipca 2023 przez piotrex26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muuuuuu Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 lampka to ogólna sygnalizacja problemu z elektryką (od przepalonej żarówki do czegoś grubszego), a R20 to 20 mil pozostałych (remaining) do wyzerowania baku nie umiesz w gugla? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Jak ktoś nie potrafi założyć tematu we właściwym dziale, to trudno go podejrzewać o umiejętność używania wyszukiwarki. 1 Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex26 Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Mam 58 lat i jedyne co potrafie w googlach sprawdzić to pogode 🙂 Wnuczka pomagała założyć mi tu konto. Dzięki za wytłumaczenie problemu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muuuuuu Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 ja mam 54, także nie zaimponowałeś mnie w tej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Ja mam więcej i jakoś sobie radzę. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Panowie, po chu*a ten hejt, pomóżcie albo dajcie sobie spokójWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex26 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Niektórym aby poczuć się lepiej pomaga pisanie takich mało przyjaznych i mało pomocnych wiadomości na forach gdzie są osoby jak ja kóre nie obcują z technologią na co dzień a chcą pomocy od kogoś bardziej doświadczonego. Mogę jedynie podziękować Panu z Dąbrowy Górniczej za wyjaśnienie a starszego Pana z Lublińca serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi