sjs Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Siemajak się wymienia w CBR600 F4i PC35 przednią żarówkę pozycyjną ?Jakiś dostęp od spodu do niej niby jest... ale nie wiem czy to nie po prostu wypustka na wiązkę. Próbuje kręcić i ciągnąć ale nic nie idzie. Nie chcę tam nic połamać…Teraz nie wiem czy ja coś nie umiejętnie robię czy trzeba i tak czachę ściągnąć? pozdrawiam Edytowane 14 Czerwca 2023 przez sjs Dodałem foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjs Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Nikt nic nie wie i nie podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Słowo klucz: zatrzask. Po lewej stronie na zdjęciu. Boże, widzisz i nie grzmisz... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi