korba222 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Jak w tytule. Potrzebuję wymienić szary plastik. Żeby to zrobić trzeba odczepić pokrywę od kufra prawdopodobnie na zawiasach. Otwory w których siedzą bolce nie są jednak na przelot. Jak je wybić żeby nie uszkodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek77 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Witam. Mam podobny problem z tym samym kufrem, zaliczyłem ślizg i srebrna część została przytarta, trzeba ją wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodnath Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Witam. I jak Panowie, poradziliście sobie z wymianą tej listwy. Czeka mnie taka sama przeprawa (kufer po szlifie i wypadałoby przytartą blendę wymienić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi