Skocz do zawartości

Moto dla wysokiej osoby ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jak w tytule szukam moto dla wysokiej osoby, 201cm wzrostu 91-92kg.

Raczej celował bym w sporta ew. sport/turystyk coś pokroju cbr f4, jeździłem na duke 125, sendzie 50,cbr 600rr, i no nie ukrywając było niewygodnie.

Dziennie ok 50km, nie interesują mnie motocykle przypominające fotel aby robić nimi ponad 100km dziennie.
Najlepiej jakby cenowo nie przekraczały 15k Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą odpowiedź

Ja mam 194 cm …… była DRka 650 RSE, CBFka 600, Bandyta 1250 i Ducati ST4S …… wszystkie byly ok i pozycja wygodna, jedynie na Ducati podobno wyglądałem śmiesznie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

4 godziny temu, KLAUDIUSZ napisał:

Ja mam 194 cm …… była DRka 650 RSE, CBFka 600, Bandyta 1250 i Ducati ST4S …… wszystkie byly ok i pozycja wygodna, jedynie na Ducati podobno wyglądałem śmiesznie emoji1787.png

NA panigale tez smiesznie wygladasz   🤣  , cytujac klasyka,

- jakby choragiew na psach siedziala !  🤣

🙂

Godzinę temu, KLAUDIUSZ napisał:

Nie widziałeś mnie ale sie wypowiesz ha ha ha jak zawsze emoji1787.png

Klod.

przypomnij prosez ile masz wzrostu ? 

Przy moich 186 cm wyglandam jak na pudlu a jezeli Ty ejsets wyzszy, to wygladasz jak na Chiwawa lub York'u  🤣

No ale zwsze mozesz wstawic fote, forum sie posmieje ! He, he.

🙂

Edytowane przez ks-rider

Klod.
przypomnij prosez ile masz wzrostu ? 
Przy moich 186 cm wyglandam jak na pudlu a jezeli Ty ejsets wyzszy, to wygladasz jak na Chiwawa lub York'u  

No ale zwsze mozesz wstawic fote, forum sie posmieje ! He, he.

Trzeba sie składać a nie siedziec jak na kiblu, przytulić do baku …… podwinąć nóżki ale Ja rozumiem, wiek, stawy itd

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk