takabryka Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Słowem wstępu... Za oknem od paru dni możemy zobaczyć coraz lepszą pogodę, która motywuje do działania. Myślę, że jest to najlepszy okres aby wyciągnąć z garażu swoją maszynę lub zakupić nowy motocykl i ruszyć w podróż w nieznane. Niedługo również zaczą się zloty motocyklowe i jeśli jesteś fanem szybkiej jazdy nie może Ciebie na nich zabraknąć. Myślę, że tak jak ja macie już dosyć tego covida, wojny i wszystkich innych problemów - ciągły stres i zamartwianie się. Wszystko to sprawia, że najwyższa pora dać upust emocjom i zacząć żyć robiąc to co naprawdę kochamy. Z tego miejsca chciałbym Was serdecznie zaprosić jeśli jeszcze nie posiadasz odpowidniego sprzętu na sezon do skorzystania naszej oferty. Oferujemy darmowe ogłoszenia motoryzacyjne, których stale przebywa, myślę że jest w czym przebierać. Planujesz kupno lub sprzedaż? Jeśli w najbliższym czasie planujesz sprzedaż możesz wystawić swój używany motocykl. Dodatkowo skorzystasz z naszej oferty promocyjnej przygotowanej specjalnie na wiosnę - przy rejestracji konta otrzymasz 40 punktów, które możesz wymienić na promowanie ogłoszenia. Dzięki czemu twój anons motoryzacyjny będzie 4 razy bardziej widoczny. Skusisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi