Domyno Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Witam, honda na zimnym odpala od 2-3 kopniecia i nie ma zadnego problemu gdy ja zgasze na zimnym tez odpala bez problemu. Na cieplym tez chodzi dobrze trzyma obroty ma moc itp ale nie mozna jej wogule odpalic. Pali jedynie z pychu a gdy probuje kopka jakby chce odpalic ale nie moze. Ma ktos jakas sugestie co moze sie dziac? ja myslalem nad tym ze ja przylewa bo ma ustawiona wyzej iglice Edytowane 17 Lutego 2023 przez Domyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Sprawdź kolor izolatora świecy. Zrób zdjęcie i wrzuć na forum. Objawy wskazują raczej na ubogą mieszankę, a ustawienie iglicy nie wpływa na odpalanie motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domyno Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 W tym przypadku ważna jest druga część izolatora świecy, ta która znajduje się w komorze spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi