Gość Anonymous Opublikowano 13 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2003 :?: chce kupic Suzuki GSX600F, czy ktos jest w stanie powiedziec o tym motorku? Bedzie to muj pierwszy motor. Gdzie kupic motor w dobrym stanie i niedrogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 13 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2003 Dokladny opis masz w ŚM 2/2001 predstawil tam test na 80000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 13 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2003 Za piękny to on nie jest no ale nie o to przecież chodzi ! Po pierwsze dobra cena po drugie to słyszałem że to są bardzo wytrwałe motocykle. Ma 86 km co w zupełności powinno wystarczyć ( choć dla Spawacza byłoby za mało ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 13 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2003 Za piękny to on nie jest no ale nie o to przecież chodzi ! Po pierwsze dobra cena po drugie to słyszałem że to są bardzo wytrwałe motocykle. Ma 86 km co w zupełności powinno wystarczyć ( choć dla Spawacza byłoby za mało ). Mi się podoba.........nawet bardzo !! PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 14 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2003 hej poszperaj troche po fotum to znajdziesz duzo informacji o katanie. np jak moto na poczatek czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2003 swietny motorekroczniki do 98 bardzo duzy wybor choc tych po modernizacji tez jest duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Witaj.NIe wiem o jaki model chodzi ale posiadalem z bratem ten nowy model (tylko ze 750) i bardzo ci go moge polecic. Musielismy go sprzedac ale z checia bysmy go sobie zostawili bo to byla spas maszyna. Podejrzewam ze 600 tez taka jest i dlatego polecam ci ten motorek. Tylko traf na zadbany model. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi