materac Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/suzuki-gs-suzuki-gs-500-2007-swiezo-po-przegladzie-ubezpieczony-CID5-IDPqHDw.html Dzisiaj wyruszyłem z zamiarem kupna, ale zupełnie przypadkiem napotkałem znajomego który w branży motocyklowej siedzi bardzo długo i zaczął mi polecać CB500, później jakieś 600. Wspominał coś o nie oryginalnym lakierze, że malowany. Naprawdę jest coś w tym na rzeczy? Zniechęcił mnie i zrezygnowałem. Teraz się zastanawiam. Będzie to mój pierwszy motocykl. Nie chce nic wyścigowego. Spokojny Moto do spokojnej jazdy po drogach krajowych i autostradach. (Dojazd do pracy)Chce coś na maks 2 sezony. Jak się zajaram to zmienię na coś innego. Proszę o porady Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 poczekaj bo ja nie nadążam Co cię zniechęciło ?? To że 15 letni motocykl miał coś tam pomalowane czy coś innego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi