Kacpercross Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Witam jakie są tarcze sprzęgłowe do crossa Defender 150cc bo chcem wymienić a nie wiem jakie kupić z góry dziękuję Witam mam crossa Defendera 150 i nie wiem jakie tarcze sprzęgłowe są do niego bo chcem wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Defender to jest Land Rover, a tu mamy chińczyka prawdopodobnie z silnikiem 162FMJ. To jest informacja która powinieneś sprawdzić. Tarcze sprzęgłowe raczej powinno się kupić dedykowane do modelu silnika w motocyklu. Na allegro jest kompletne sprzęgło do takiego silnika https://allegro.pl/oferta/sprzeglo-silnik-150-zs162fmj-moretti-9111767930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi