MrDrahne Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Witam nie jestem pewien czy w dobrym dziale jak coś to z góry przepraszam. Witam. Od dłuższego czasu poszukuje silnika 200/250 do motocykla. Silnik który aktualnie posiadam Hs163ml wersja 5 bieg bez wstecznego. Problem jest taki że nigdzie niema części do tego silnika. Czy jest jakiś silnik chłodzony cieczą w wersji 5biegowej Na allegro pełno silników chłodzonych cieczą lecz wszystkie posiadają skrzynie 4+1. A może jest możliwość zmiany skrzyni w takim silniku 4+1 na 5biogow ja takiej informacji nie znalazłem. Co ciekawe z informacji które znalazłem silnik hs163ml jest silnikiem 4+1. Mam nadzieję że w miarę zrozumiale opisałem mój problem. Pozdrawiam MrDrahne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Jakich części Ci brakuje? Co to za motocykl? Dlaczego nie chcesz skrzyni 4 biegowej ze wstecznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDrahne Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 wk bike sp125(silnik zmieniony przez poprzedniego właściciela na hs163ml) Części ogólnie brakuje praktycznie wszystkich od uszczelek przez pompę oleju o wale czy cylindrze już nie wspomnę. Części sprzedawane do silnika 163ml(bez hs na początku nie pasują. Dlaczego nie chce silnika ze wstecznym to chyba oczywiste bo to motocykl😊 I zamiast wstecznego stanowczo większy sens ma 5 bieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi