Goli30 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Niedawno nabyłem drogą kupna pojazd marki Suzuki Gsx 600f z 1992 roku. Moto w stanie niemalże idealnym, przebieg niewiele ponad 25kkm,pierwszy i jedyny właściciel, 74-letni Niemiec, moto od 1999roku jedynie przepalanie w garazu, nie robiony przegląd i nie jeżdżone. Co mnie cieszy, wszystko w oryginale, nie grzebane, nie porysowane itp. Pierwsze km za mną i jestem zadowolony, jeden problem mnie lekko męczy ale o tym w stosownym dziale😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Niemiec płakał jak sprzedawał 🤣 Gratki i szerokości! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goli30 Opublikowano 29 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 38 minut temu, Kazik1340 napisał: Niemiec płakał jak sprzedawał 🤣 Gratki i szerokości! A do dzisiaj dzwoni, żeby silnika posłuchać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi