Zibi1963 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Wiadomo.Do zo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Cześć, macie jedno miejsce na wyjazd ? Przejrzałam organizowane wyjazdy na lipiec i brak już miejsc. Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Cześć , startujemy z Piwnicznej 16-go , po noclegu , godz ok 9- 9.30 , jak masz silną wole wyjazdu to reszta po twojej stronie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4luna Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 27.06.2022 o 00:32, slav54 napisał: Cześć , startujemy z Piwnicznej 16-go , po noclegu , godz ok 9- 9.30 , jak masz silną wole wyjazdu to reszta po twojej stronie , pozdrawiam Ok, jadę jeśli Wam płeć nie przeszkadza. Zadzwonię. Jola Cytuj Nie każdy musi mnie lubić, w końcu nie każdy ma dobry gust :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 21 godzin temu, 4luna napisał: Ok, jadę jeśli Wam płeć nie przeszkadza. Zadzwonię. Jola 21 godzin temu, 4luna napisał: Ok, jadę jeśli Wam płeć nie przeszkadza. Zadzwonię. Jola OK , w kontakcie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamen Opublikowano 9 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 Witam Rafał , czy macie jeszcze miejscówkę. Chętnie dołaczę. Pasuje mi termin. Pozdrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał RS7 Opublikowano 11 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 W dniu 9.07.2022 o 22:58, Tamen napisał: Witam Rafał , czy macie jeszcze miejscówkę. Chętnie dołaczę. Pasuje mi termin. Pozdrobert Hej nie wiem czy do mnie piszesz. Kontaktuj się z Slav54 on wie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Wyprawa zakończona , plan wykonany w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamen Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Dzięki Sławek , Rafał, Zychu, za wspólnie spędzony czas na winklach w Rumunii. Super towarzystwo, dobra zabawa. Jak by co to piszę się na następny wyjazd ))) Pozdrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav54 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Plany są , zgramy terminy i jedziemy . Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi