Skocz do zawartości

EBAY - CZY MNIE OCZY NIE MYLĄ?????

PRZEM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie wypowiem, bo sporo na e-bayu kupuje. Kupilem nawet ostatnio dla swojej "lepszej polowy" :buttrock: Suze GS500 z 95 roku, z przebiegiem 38000km, nie bita, po lekkim szlifie, za 810Euro. Transport przez firme kurierska kosztowal kolejne 150 i tym sposobem jest moto na poczatek dla mojej Pani mysle, ze za niezle pieniadze. Cena Sofort Kaufen jest cena ostateczna - wplacajac podana tam kase nie musisz czekac do konca aukcji - sprzet jest Twoj. Tak jak poprzednicy - zalecam kontakt ze sprzedajacym - najlepiej telefoniczy (mozna uslyszec scieme :lol: ) albo przynajmniej mailowy. Istnieje mozliwosc wycofania aukcji na godzine przed jej zakonczeniem, jezeli sprzedajacemu nie podoba sie cena, za jaka idzie jego sprzet - i nie ponosi on za to zadnych konsekwecji. W przypadku sciemy (niezgodnosci tego, co opisal/powiedzial ze stanem faktycznym) mozna spokojnie dochodzic swoich praw. Raz odeslalem czesc do Max'a i koles nie mial szans - musial odeslac kase.

Co do egzekwowania prawa pamietajcie, ze to Niemcy - nie nasz piekny kraj.. :buttrock:

Na ebayu raczej nikt ci ściemy nie wsadzi bo to kryminał.

Ehe, ja też już kupowałem 3 razy R1 2004 za 10000$. Od czerwca stoję przed bramą i czekam, bo chcę za przesyłkę zapłacić, ale nie ma komu, a Western Union "jakoś" mi nie leży... :buttrock: