Simon Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Ja sie wypowiem, bo sporo na e-bayu kupuje. Kupilem nawet ostatnio dla swojej "lepszej polowy" :buttrock: Suze GS500 z 95 roku, z przebiegiem 38000km, nie bita, po lekkim szlifie, za 810Euro. Transport przez firme kurierska kosztowal kolejne 150 i tym sposobem jest moto na poczatek dla mojej Pani mysle, ze za niezle pieniadze. Cena Sofort Kaufen jest cena ostateczna - wplacajac podana tam kase nie musisz czekac do konca aukcji - sprzet jest Twoj. Tak jak poprzednicy - zalecam kontakt ze sprzedajacym - najlepiej telefoniczy (mozna uslyszec scieme :lol: ) albo przynajmniej mailowy. Istnieje mozliwosc wycofania aukcji na godzine przed jej zakonczeniem, jezeli sprzedajacemu nie podoba sie cena, za jaka idzie jego sprzet - i nie ponosi on za to zadnych konsekwecji. W przypadku sciemy (niezgodnosci tego, co opisal/powiedzial ze stanem faktycznym) mozna spokojnie dochodzic swoich praw. Raz odeslalem czesc do Max'a i koles nie mial szans - musial odeslac kase.Co do egzekwowania prawa pamietajcie, ze to Niemcy - nie nasz piekny kraj.. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Na ebayu raczej nikt ci ściemy nie wsadzi bo to kryminał. Ehe, ja też już kupowałem 3 razy R1 2004 za 10000$. Od czerwca stoję przed bramą i czekam, bo chcę za przesyłkę zapłacić, ale nie ma komu, a Western Union "jakoś" mi nie leży... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi