Lukas Enduro Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Ostatnio kupiłem motor i zastanawiam sie jak tam lać mieszankę :banghead: Chodzi o HONDE MTX 125 R (2 suw) 1) tak jak w simsonie ze trzeba od razu wszystko ładnie pięknie pomieszane do baku??2) jakiś inny wygodniejszy sposób nie moge sie w tym pokapowac :) :D :P :P [/center] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 MTX 125 orginalnie miał dozownik więc olej lejesz do zbiorniczka a do baku czystą beznyne. Jeżeli nie masz dozownika bądz nie działa to musisz normanlnie mieszac 1:40Najlepiej zadzwoń do poprzedniego właściciela i sie spytaj czy sam mieszał czy kożystał z dozownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Enduro Opublikowano 13 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Zadzwoniłem , zapytałem , dowiedziałem się :) jest dozownik dzięki za pomoc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi