Miszczu Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 http://www.hongyi.com.pl/fla/prince.html Ma to ktoś, co o tym myślicie?? Cena: 6500 zł, gwarancja: 27 miesięcy (jak sie wcześniej firma nie zwinie :banghead:).Mój pierwszy kontakt z tym wyglądał tak:"ja - Patrz jaka fajna 125 za 6500. kolega - A jaki przebieg?? ja (luka na budzik) 8O : nówka.... 8O : NÓWKA???"I tak sobie myśle, że byłby to miły dodatek do GSM. Jak sie nie rozleci przed pierwszym skrzyżowaniem.... Czekam na opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 No nie powiem, bardo fajna maszynka, ale jaka jest marka tego sprzęta :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Jak sie dobrze orientuje to ten motorek występuje pod wieloma markami. Chyba jest to Kymco albo SYM? :banghead:Nawet ładne jak na 125 za te pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Kolejny wynalazek naszych skosnookich braci z Chin.Nie wiem jak Wy ale ja bym tego nigdy w zyciu nie kupil.Niby niska cena ale producent wogole nie znany,moze zwinac interes w kazdym momencie i zostajesz na lodzie.Jakosc pewnie tez do niczego.Wg mnie lepiej za ta kase kupic uzywanego japonca np.Suzuki GN 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 12 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2004 Jutro sie wybieram dokładniej sie temu przyjrzeć, posłuchać i może zrobić rundke dookoła parkingu. Wygląda rzeczywiście całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Albo cos jest dobre albo jest tanieNiestety nikt za darmo prezentow nie rozdajeSklanialbym sie do zakupu uzywanego renomowanego modelu bo z tym "czyms" ladnym ale niekoniecznie trwalym i bezpiecznym moze byc jak z chinskimi plastikowymi zabawkamiJednorazowka :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 13 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Albo cos jest dobre albo jest tanieNiestety nikt za darmo prezentow nie rozdajeSklanialbym sie do zakupu uzywanego renomowanego modelu bo z tym "czyms" ladnym ale niekoniecznie trwalym i bezpiecznym moze byc jak z chinskimi plastikowymi zabawkamiJednorazowka :D :banghead: Hehe, podobną opinie miał pan sprzedawca:Ja - Warte toto swojej ceny??PS - NIE ( 8) ), szef może nawijać różny makaron na uszy ale lepiej kupić uzywanego japończyka. :twisted: Miszczu odpuścił sobie Panonka :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi