Ostry76r Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam , mam jeszcze 5 dni urlopu i planuje go wykorzystać na tygodniowy wyjazd motocyklem kierunek i termin dowolny do ustalenia , tylko asfalt . Byłem w tym roku w Rumunii ale mogę jeszcze raz jechać . Czasu jest coraz mniej jeśli chodzi o pogodę jest ktoś chętny ??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ostry, nie boli dupka po Bałkanach 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Już nie 😄 . Musimy to kiedyś powtórzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi