Adios Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Witam mam Hondę PCX 2012 w której po 100 km przejechanych dolewam ponownie do całego baku 4 litry wachy. Plus mam problem z pływakiem który poprzez wyświetlacz na desce informuje mnie migającymi wszystkimi kreskami że wszedłem na rezerwę a orzy pełnym baku miga jedna kreska. Czy wymiana pompy paliwa wraz z pływakiem wyeliminowuje problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 może to głupie pytanie ale ile byś chciał żeby palił ten motocykl ?? 2 litry na setkę ? tyle to nawet komar 50 nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_HondaCBF Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 W dniu 26.07.2021 o 20:20, kiler napisał: tyle to nawet komar 50 nie pali Honda CBF125 pali właśnie 2L na 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi