M4cias Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 1 dzień jazdy Gilerka GSM i już mam problem, przejechałem jakieś 1 km i zaczęła się palić lampka wskazująca na małą ilość benzyny wiec dokupiłem 5 litrów i wlałem. Przejechałem sobie jakies 10 km i ciągle lamka sie paliła. Czasem mi gasł silnik. Teraz chciałem sobie jeszcze pojeździć wieczorkiem przekręcam kluczyk i ciągle ta cholerna dioda od benzyny. Tylko teraz nie mogę odpalić silnika- efekt jakby nie było benzyny ale przecież mam prawie cały bak benzyny !! to mój pierwszy dzien na motorze i nie znam sie prawie w ogóle na mechanice więc może coś doradzicie ?? z góry dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 10 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 wiec dokupiłem 5 litrów i wlałemhmm upewnij sie że przed wlaniem otworzyles wlew do baku (sory ale nie moglem sie powstrzymac :D)a tak na serio to pokaż która dokladnie kontrolka ci sie zapalila bo wydaje mi sie to dziwne... http://predator.bikepics.com/pics/gilera-g...pics-214036.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4cias Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 hmmm to dziwne umnie jest troszke inaczej, zapaliła się ta pod światłami mijania (na dole po prawej) tylko u mnie zamiast zielonego N jest pomarańczowa ikonka benzyny :D 2002 rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 hmm a jesteś pewien ze to nie kontrolka oleju? sory ze takie glupie pytania zadaje ale sam napisales ze jestes zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4cias Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Wiesz sam juz nie wiem mam sporo oleju tylko jest jeszcze taki myk że są dwa zbiorniki jeden więszky drugi mniejszy w tym większym jak kupilem moto byl olej a w mniejszym plyn do chlodzenia chyba, tak jest napisane na owiewce gdzie co wlewac ale w instrukcji pisze na odwrot ?? Zazwyczaj ktory jest wiekszy zbiornik od oleju czy plynu do chlodzenia ? A jest mozliwosc ze to cos nie tak ze swieca ze nie chca zapalac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 Wiesz sam juz nie wiem mam sporo oleju tylko jest jeszcze taki myk że są dwa zbiorniki jeden więszky drugi mniejszy w tym większym jak kupilem moto byl olej a w mniejszym plyn do chlodzenia chyba, tak jest napisane na owiewce gdzie co wlewac ale w instrukcji pisze na odwrot ?? Zazwyczaj ktory jest wiekszy zbiornik od oleju czy plynu do chlodzenia ? A jest mozliwosc ze to cos nie tak ze swieca ze nie chca zapalac ?raczej ten wiekszy to od oleju....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucyk Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 No to ci koleś może wała wykręcił z tym motorkiem?! :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4cias Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 no i tak mam olej w wiekszym , intsrukcja musi byc bledna ? no dobra a macie jeszcze jakies rady co do tego mojego problemu >? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 no dobra a macie jeszcze jakies rady co do tego mojego problemu >?wszystko co moge pomagam ci na gg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4cias Opublikowano 11 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2004 jednak świeca - zły model świecy była zamontowana - dzięki dla wszystkich zwłaszcza adamowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi